Dotekomanie.cz

Osmijádrové HTC spatřeno v AnTuTu benchmarku

Populární benchmarkový test AnTuTu odhalil již v minulosti mnoho zařízení a nyní si do své sbírky přidává neznámý model od HTC. Ten má kódové označení D616W a vyznačuje se především použitím osmijádrového procesoru. Dle dalších specifikací bude mířit spíše do střední třídy, ale i tak by se jednalo o první HTC s osmijádrem. 

Použitým procesorem je MT6592 od poslední dobou čím dál populárnějšího výrobce MediaTek. Zde se jedná o opravdové osmijádro, kdy všechna jádra mohou běžet naráz. Grafickým čipem zde bude Mali-450 a novinka nabídne 1GB operační paměti RAM. Další výbava pak zahrnuje displej s neznámou úhlopříčkou s rozlišením 1280 x 720 pixelů, vnitřní paměť slibuje úložiště 4 GB a fotoaparát rozlišení 8 MPx s 2MPx přední kamerkou pro videohovory. Operačním systémem se pak stane Android ve starší verzi 4.2 Jelly Bean.

Model HTC D616W rozhodně nebude žádný high-end. Ve vyšší třídě chystá tchajvanská společnost model One 2 (Two) a také nedávno uniklý model Desire 8. Tento model s osmijádrem se má s cenovkou pohybovat okolo šesti tisíc korun a zapadne tak nejspíš jako další model do řady Desire.

Zdroj: androidbeat.com

Exit mobile version