Dotekomanie.cz

Oficiálně: Červený Nexus 5 [aktualizováno]

Aktualizováno 4. 2.

Google momentálně do nabídky Obchodu Play zařadil novou barevnou variantu Nexusu 5. Tímto se potvrzují původní spekulace. K dispozici je tedy červená verze, která je nabízena s 16 a 32 GB. Cena zůstává totožná, jako u jiných barev.

Aktualizováno 1. 2.

Nyní se k dřívějším spekulacím a únikům přidává známý zdroj Evleaks, který zveřejnil tiskový render červeného Nexusu 5. Stále je ve hře datum 4. února, kdy by mělo dojít k představení.

Aktualizováno 30. 1.

Ačkoliv se do této chvíle mohlo zdát, že červená varianta Nexusu 5 je jen podvrh vytvořený v editoru obrázků, tak zde máme další informaci. Pochází z webu AndroidPolice, který získal fotografií z interních materiálů amerického operátora Sprint. K představení nové barevné varianty by mělo dojít již 4. února.

Aktualizováno 27. 1.

Během dnešního dne se začaly objevovat další fotografie červené verze Nexusu 5. Kromě samotného balení, které je upravené s ohledem na barevné provedení smartphonu, se nakonec ukázal na další fotografii i mobil. Zatím nevíme, kdy by se mohla novinka objevit. Dokonce se odhaduje, že by se mohlo jednat o speciální verzi kvůli konferenci Google IO 2014.

 

Aktualizováno 24. 1.

Google zatím nijak nekomentoval barevné varianty Nexusu 5, a tak vše zůstává v rovině spekulací. Ovšem nyní se ukázala údajná červená verze tohoto referenčního smartphonu. K představení by mělo dojít na konci února. Bohužel více informací nebo fotografií nemáme k dispozici.

Původní článek 23. 1.

Pokud si dnes chcete koupit Nexus 5, máte na výběr ze dvou barev – černá a bílá. V minulosti tomu nebylo jinak, ale většinou jsme se dočkali jen černého provedení. U nejnovějšího smartphonu od Googlu zřejmě dojde k rozšíření, což by mělo dokazovat video níže.

Web PhoneArena získal video a následně snímky obrazovek, kde je ukázán tento smartphone s čistým Androidem v 6 nových barvách. Konkrétně se jedná o červenou, oranžovou, zelenou, žlutou, modrou a fialovou. V tomto případě jde vždy o změnu vzhledu zadního krytu a malého reproduktoru nad displejem.

Tyto skutečnosti zatím nejsou oficiálně potvrzeny a ani se neobjevila podobná informace od jiného zdroje. Budeme si muset počkat, jestli se objeví Nexus 5 v nových barvách.

Zdroje: phonearena.com, mainguyen.vn, intomobile.com, androidpolice.com

Exit mobile version