Dotekomanie.cz

Bude další keynote Applu 15. října?

Teprve před týdnem se konala poslední keynote Applu, kde byl představen iPhone 5s a iPhone 5c a už unikly první spekulaci o konání další keynote. Ta by se měla údajně konat 15. října a s největší pravděpodobností se dočkáme představení nových iPadů.

Datum keynote je vzhledem k loňskému roku, kdy se keynote s iPady konala 23. září, velmi pravděpodobné. Apple tím také dodrží roční cyklus obměny. Zcela jistě se dočkáme velkého iPadu 5. generace, který pravděpodobně převezme design od iPadu mini – bude tenčí, lehčí a s menšími okraji. Unikly již také jeho snímky, jak můžete vidět v článku.

Obměny se nejspíše dočká i hardware, kde se předpokládá použití nového procesoru Apple A7X. Ten samý by měl být použit i v novém iPadu mini 2. generace, jehož největší novinka bude nejspíše Retina displej s rozlišením 2048×1536. Spekuluje se také nad představením modelu bez Retiny s procesorem Apple A6. Ten by nahradil současný model s Apple A5.

    

Apple na této keynote možná představí i novou Apple TV a nové počítače Macbook s procesory Intel Hashwell. Dočkáme se také vydání finální verze Mac OS X 10.9 Maverick. Jak to již u Applu bývá, potvrzení data konání keynote se dozvíme až týden před jejím uskutečnění.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version