Moto X na uniklém oficiálním videu Aktualizováno

Moto X na uniklém oficiálním videu [Aktualizováno]
2013-07-15T07:42:12+02:00
• 14. 7. 2013
1

Aktualizováno

Nyní se objevilo i oficiální video, což rozhodně nepotěší Motorolu. Navíc se potvrzuje oficiální start prodeje již v srpnu.

Aktualizováno

Již jsme se dočkali jednoho videa, které ukazuje novou funkci, ale tentokrát zde máme další od stejného zdroje. Nyní se dozvídáme, jaký výkon má ukrývat Moto X. Zatím jsme viděli spekulace, které nám jasně říkaly, že se nebude jednat o super rychlý smartphone.

Nové informace poukazují, že se Motorola mohla zaměřit na optimalizaci samotného procesoru. Na videu můžete vidět benchmark, který udává, že se má jednat o Snapdragon S4 Plus, který by měl být vybaven dvěma jádry taktovanými na 1.7 GHz. Ovšem grafika je Adreno 320, což již nesedí na tento typ SoC. Takže se může jednat o mylnou interpretaci aplikace pro benchmark.

Ovšem hodnotící tabulka udává, že zařízení dosáhlo na 34 715 bodů, kde se nacházejí také Snapdragony 600 – na to poukazuje Android Authority. V tomto ohledu není přesně jasné, jaký typ SoC je použit, ale máme se na co těšit. Navíc se potvrzuje, že displej má úhlopříčku 4,7 palce.

sjfsBEi moto-x-cpu-z-1 moto-x-cpu-z-4 moto-x-cpu-z-5

Původní článek

Ani si nedokážeme představit, co si nyní v Motorole prožívají. Jejich hlavní novinka Moto X se ukazuje na velmi kvalitních fotkách, kde top manažeři se nesnaží ani ukrývat nepředstavený model. Asi se jedná o část strategie, která nám jen napovídá, že samotné uvedení je velmi blízko. Posledním datem, jenž se objevuje v kuloárech, kdy bude oficiálně uveden mobil Moto X, je 8. srpna.

Nyní zde máme další informace, které se týkají samotné funkce Moto X. Prozatím jsme jen tušili, že bude vybaven čistou formou Androidu bez těžkých úprav, ale zřejmě se máme těšit na funkci Open Mic. Zatím netušíme, jestli se jedná jen o výmysl Motoroly, nebo se díváme na budoucí součást Androidu 4.3 nebo 5.0. V podstatě mobil bude neustále naslouchat, přičemž při vyslovení určité fráze udělá to, co řeknete.

13-1

Například vyslovíte „ok moto magic“ a následně zvolíte povel pro vytočení nějaké osoby, tak začne mobil automaticky volat. Nejedná se o nijak žhavou novinku, ale prý to zařízení dokáže i tehdy, když je displej vypnutý. Takže nebudete muset nic mačkat, stačí říct jen kouzelnou frázi a zařízení se aktivuje. Díky dalšímu úniku víme více, ale zároveň se můžeme podívat na záběry Moto X.

Zdroje: androidauthority.com, androidauthority.com, androidauthority.com, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jan Vlasák

14. 7. 2013, 10:49

Takže androidí S-Voice.. taky může poslouchat stále a vzbudit zařízení…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat