Newman K2: Nová, větší a rychlejší novinka z Číny

Newman K2: Nová, větší a rychlejší novinka z Číny
2013-06-30T09:15:08+02:00
• 30. 6. 2013

Výrobce Newman momentálně připravující novou sérii chytrých telefonů odhaluje další model, a to tentokrát s názvem K2, který se zároveň stane vlajkovou lodí společnosti. Ačkoliv jsme doposud byli zvyklí na zařízení z N řady a nevíme, jak s ní hodlá Newman v budoucnu nakládat, tak tedy po modelech K1 a K1 Panda opět přichází na řadu novinka do K řady.

Newman K2 - displej

Čínský producent prezentuje K2 jako větší, výkonnější zařízení s vyšším rozlišením než předchozí představená zařízení a na základě uniklého snímku můžeme předpokládat, že bude k dispozici v bílém provedení. Podle posledních informací telefon mezi hardwarové prvky například dostane čtyřjádrový procesor MT6589T od MediaTeku taktovaný na 1,5 GHz.

Čelní část nabídne 5,5palcový displej s Full HD rozlišením, přesněji 1920 x 1080 pixelů, vyrobený speciální technologií OGS. Naopak vzadu se můžou případní majitelé těšit na 13megapixelový senzor fotoaparátu. Další technické vlastnosti nejsou doposud potvrzeny, stejně jako prodejní cena nebo samotné zahájení prodeje, ale očekávat jej můžeme nejpozději za 3 měsíce.

Newman K2

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat