Dotekomanie.cz

HTC One i 8X v nových barvách

HTC má pro letošní rok představeny vlajkové lodě jak pro systém Windows Phone (model 8X), tak pro Android (včera představený HTC One). Zatímco u 8X jsme se dočkali hned několika barevných variant (vyrábí se modrá, červená, černá a žlutá), novinka v podobě modelu One měla nabídnout pouze stříbrnou a černou verzi.

Na internetu se však nedávno objevily nové informace o tom, že HTC chystá bílou verzi Windows Phone telefonu 8X. Vlastně fotografii zveřejnilo samotné HTC na svém Twitter účtu. Nijak zvlášť ji ovšem nekomentovalo. Zprvu se spekulovalo, že by se mohlo jednat o tehdy ještě chystané HTC One, ale podle rozložení jack slotu, LED diody a vypínacího tlačítka je jasné, že se o One nejedná a HTC zřejmě opravdu zveřejnilo fotografii chystaného 8X v bílém provedení.

Jak jsem avizoval v úvodu článku, další barevné varianty se zřejmě dočká i nejnovější přírůstek do rodiny HTC. A opět za prvními informacemi stojí samotné HTC. Objevila se totiž oficiální fotografie, kde nejsou vyobrazeny pouze dvě barevné varianty, ale jsou doplněny o třetí, červenou verzi. Na včerejší akci, ani v žádných materiálech se však HTC o červeném HTC One nezmiňuje a vždy se mluvilo pouze o dvou variantách. Jestli společnost přehodnotila plány nebo se objevily problémy ve výrobě, nevíme, ale je možné, že se červeného One také někdy dočkáme.

Zdroje: wpcentral.com, pocketnow.com

Exit mobile version