Dotekomanie.cz

Google Now získá widget

Již je to nějaký ten pátek, co byla představena služba Google Now. Poslední žhavou novinkou je, že by se měla objevit v systému Chrome OS. Tento týden navíc Google představil novou reklamu na tuto službu, kde zazářil Nexus 4 od LG. Jak se zdá, tak se nejedná o jedinou novinku. Momentálně se připravuje aktualizace aplikace Now, která získá po dlouhé době konečně svůj widget.

Prozatím budete po něm pátrat marně, ale první důkazy nabídl sám Google na svých stránkách podpory. Nejedná se o jen tak nějaký únik. Zmínky byly nalezeny celkem na třech stránkách, takže se dá počítat s tím, že se widget Google Now objeví velmi brzy. Odhaduji, že se ho dočkáme ještě v tomto měsíci.

Bude zobrazovat zřejmě 3 až 4 aktuální karty, které máte ve službě Now. Ty se budou měnit dle důležitosti a potřeby, přičemž bude reagovat na vaše nastavení karet. Možná si řeknete, že v naší malé zemi tato služba nemá využití, tak mnozí zajisté uvítají, že se jim zobrazí informace o veřejné dopravě, což je nová funkce v ČR. Ta je sice omezená na několik měst, ale to záleží na samotných dopravcích. Dlouhou chvíli čekání na widget si můžete zkrátit poslední reklamou na Nexus 4 a Google Now.

Zdroj: androidcentral.com

Exit mobile version