Redmi uvádí levná sluchátka Buds 5A

Redmi uvádí levná sluchátka Buds 5A
2024-04-24T16:35:27+02:00
• 24. 4. 2024

Zdroj: Mi

Populární značka Redmi stojí za cenově dostupnými sluchátky nesoucí název Buds 5A. Tato novinka si i přes velmi nízkou cenovku vysloužila lákavou výbavu. Nikoho nemůže ani překvapit velmi jednoduché zpracování designu. Čínský producent spustí oficiální prodej od pondělí 29. dubna, přičemž jejich dostupnost by se měla ještě rozšiřovat na další trhy mimo domovskou zemi.

Cena hraje prim

Součástí každého sluchátka je 12mm měnič, mikrofon nebo 34mAh baterie, která zvládne maximálně 5 hodin poslechu (bez ANC). Ve spojení s dodávaným pouzdrem doba vzroste na celkových 30 hodin provozu (bez ANC). Rychlé 10minutové dobíjení přidává 1,5 hodiny výdrže. K ovládání slouží dotykové plošky a přizpůsobení lze provést v doprovodné aplikaci.

redmi buds 5a 4 1164x832x

Zdroj: Mi

Z klíčových funkcí musíme vyzdvihnout režim průhlednosti, herní režim s nízkou latencí (60 ms), technologii ANC (až 25 dB) či ENC pro kvalitní hovory. Komunikace probíhá pomocí funkce Bluetooth 5.4 a rychlé párování platí jen u Android zařízení. Pouzdro s USB-C portem v sobě ukrývá 440mAh článek baterie.

Zbytek výbavy doplňuje zvukový kodek SBC a odolnost IPX4 u samotných sluchátek. K dispozici budou dvě základní provedení barev (bílé, černé) za cenu v přepočtu cca 425 Kč.

redmi buds 5a 2 604x478x redmi buds 5a 3 1200x692x

Zdroj: Mi

Zdroje: mi.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat