Kyocera Rafre – rarita, která nahradí houbu ve sprše

Kyocera Rafre – rarita, která nahradí houbu ve sprše
2017-01-29T11:11:32+02:00
• 29. 1. 2017

Společnost Kyocera přináší novou generaci modelu Digno Rafre, u které neupustila od odolné konstrukce nebo průměrných specifikací. Novinka nese jen jednoslovný název Rafne a od japonského výrobce už jde o druhý omyvatelný telefon na světě. Zařízení je doslovně odolné vůči namydleným rukám nebo tělu, což nahrává bizarní myšlence, že jej pro lepší pocit můžete klidně použít jako houbu při sprchování.

Přední část zabírá 5palcový displej s HD rozlišením a 5megapixelová kamerka na selfie fotografie. Hardwarová stránka nabízí blíže neupřesněný procesor, 2GB operační paměť RAM či 16GB úložiště. Záda jsou vybavena 13megapixelovým fotoaparátem a baterií o velikosti 3000 mAh. Softwarovou výbavu dostal pod kontrolu systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat, jehož součástí je řada aplikací z vlastní dílny.

Zvýšenou odolnost potvrzuje získaná certifikace MIL-STD-810G, IPX5, IPX8 a IPG5X (odolnost vůči prachu, vodě, nárazům). Zahájení oficiálního prodeje je naplánováno na měsíc březen za cenu v rozmezí 400 až 500 dolarů (tj. cca 10 104-12 630 Kč). Ačkoliv nelze takřka jistě počítat s tím, že tento zajímavý telefon opustí hranice Japonska, tak určitě se často nesetkáváme s tímto druhem zařízení.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat