CallBlock zaručí diskrétnost, blokuje příchozí hovory + soutěž

CallBlock zaručí diskrétnost, blokuje příchozí hovory + soutěž
2017-01-16T13:31:00+02:00
• 13. 1. 2017
7

Obecně je tichý režim velice přínosnou funkcí, kterou disponuje naprostá většina telefonů. České vývojářské studio MobileSoft s.r.o., které má v portfoliu řadu úspěšných projektů, včera představilo aplikaci CallBlock. Režim Nerušit nyní nabývá zcela nového rozměru.

callblock

CallBlock umožňuje nastavení téměř všeho

Jak již ze samotného názvu aplikace vyplývá, CallBlock dokáže zablokovat příchozí hovory, a sice ve vámi stanovených dnech, hodinách, zkrátka kdykoliv. Vše je zabaleno ve velmi příjemném designu, aplikace je uživatelsky velice přívětivá a nabízí intuitivní ovládání.

Na hlavní stránce aplikace jsou umístěny profily simulující různé situace, například posezení v hospodě, víkend a podobně. Samozřejmě mohou být přidávány nové profily, u nichž lze nastavit celá řada parametrů. Nejzásadnějším atributem je časové rozmezí pro blokací hovorů, které je zde upřesněno jak dny, tak i hodinami. Základní hodnota je zde nastavena na celý den.

 callblock callblock callblock

Další skvělou možností je výběr čísel, jež mají být blokována. Standardně jsou to všechna čísla, nicméně tato možnost může být specifikována vybranými kontakty ze seznamu, či dokonce neznámými čísly. Všem lidem, kteří se vám snažili dovolat, můžete odeslat nadefinovanou SMS zprávu. Aplikace obsahuje i historii příchozích hovorů.

Věční prokrastinátoři by rozhodně měli zkusit i další počin tohoto vývojářského studia – AppBlock. Ten na vybranou dobu zablokuje aplikaci i její notifikace. V současnosti má přes 200 tisíc stažení.

Za funkčnost se platí

Bezplatná verze aplikace CallBlock sice funguje, nicméně je omezená. Je tedy možné si dokoupit buď jednotlivé funkce (odstranění reklam, neomezené kontakty, neomezené množství profilů apod.), nebo případně kompletní balíček za 99,99 Kč.

Jestliže chcete získat CallBlock zadarmo, napište nám přes naši aplikaci do komentářů, proč byste měli kupón získat právě vy, případně k čemu konkrétně byste aplikaci použili. Porota následně vybere osm výherců.

logo-app CallBlock - Blokování hovorů MobileSoft s.r.o. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Marek Pospíšil

Student, jenž odmala tíhne k fotografii, autům a technologiím obecně. Minimalista a all black ninja. #iPhone7

Komentáře

Jakub Kolegar

15. 1. 2017, 11:46

Já bych appku využil na volný čas aby mně telefon nerušil když budu s přáteli,ve škole a nebo se budu jenom učit.Můj telefon umí jenom vybrovat a né být zvela ticho a to mně docela mrzí….Appku bych zcela využil :)

Mychael Kucera

13. 1. 2017, 10:32

Ahoj já bych to použil proto že mě někdy otravuji určitý lidi a taky pro volný čas kdybych si nastavil lidi co mi můžou volat určitě bych to plně využil

Ako funguje blokovanie v tejto appke? Volajúci je zrušený alebo sa vôbec nedovolá? Používam Eset, a ten volajúceho zruší čo najskôr, ale telefón občas stihne na chvíľu zazvoniť.
Najradšejby som takú apku, ktorá hovory blokuje okamžite, ak je to vôbec možné :)

Karel Havlas

13. 1. 2017, 9:16

Stihne zavibrovat, takže úplně to neumí. Většinou to umí pouze integrované blokování přímo od výrobce.

Volající se nedovolá a vy budete mít hovor jako zmeškaný. Je to bohužel stejné jako u Esetu, ukončí to hovor hned jak se o něm apka dozví. Tzn. může dojít k tomu, že než se o hovoru aplikace dozví telefon lehce zavybruje na některých zařízeních zazvoní, ale jedná se opravdu o zlomek vteřiny. Víc nám systém neumožní.

miroslav_3 a Karel Havlas
ďakujem za info, ostanem teda na Esete

Karel Havlas

13. 1. 2017, 8:26

Ahoj aplikaci bych využil jako rozšíření stávajícího režimu nerušit na galaxy s7 edge, který ale není vůbec dokonalý a nelze konfigurovat po jednotlivých dnech. Aplikace nainstalována, tak uvidíme. Jako vylepšení bych navrhoval rozšíření filtru povolených čísel i sms o oblíbené kontakty. Chybí mi notifikace, ve stavové řádku, která by zobrazila informace. Možnost nouzového dovolání při opakovaném volání v časovém intervalu. Tak třeba budu mít štěstí :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat