Meizu Legent – nový tahoun pod vedením Exynosu

Meizu Legent – nový tahoun pod vedením Exynosu
2016-12-31T11:00:57+02:00
• 31. 12. 2016
1

Už začátkem příštího roku bychom se mohli dočkat nového tahouna z dílny společnosti Meizu, který v těchto dnech unikl přes sociální síť Sina Weibo v Číně. Ačkoliv se prozatímní informace točí jen v kuloárech, tak máme k dispozici fotografie zobrazující náčrty zařízení doplněné o hlavní specifikace. Ty nejsou na dnešní poměry nijak přemrštěné. Avšak v úvodu je musíme brát s trochou rezervy.

Model skrývající se pod názvem Legent údajně nese 5,7palcový panel s QHD rozlišením. Pod ním běží výkonný procesor Exynos 8893 s osmi jádry z dílny jihokorejského Samsungu, operační paměť RAM o velikosti 6 GB a 64 nebo 128GB úložiště na uživatelská data. Fyzické tlačítko v přední části pod displejem by mělo v sobě skrývat snímač otisků prstů. O něco větší pozornost si zaslouží zadní část telefonu.

Tam si našel místo kamerový modul s 16megapixelovým rozlišením a možností vyklopení v případě potřeby selfie snímku. Jeho přesnou funkčnost zjistíme asi už v nepříliš vzdálené budoucnosti. Výdrž bude udávat baterie s kapacitou 3 400 mAh a softwarovou stránku zastoupí systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat překrytý vlastní nadstavbou Flyme OS 6.0. Prodejní cena ani oficiální dostupnost není momentálně známa.

Zdroj: androidpure.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

podle náčrtu už prošel bend testem a ne zrovna moc úspěšně :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat