Vyzkoušejte aktualizovanou aplikaci eBay

Vyzkoušejte aktualizovanou aplikaci eBay
2016-11-17T07:30:05+02:00
• 17. 11. 2016

Ebay je jeden z největších internetových obchodů na světě, kde lidé prodávají své výrobky, anebo použité zboží. Své místo si zde našli i prodejci z dalších obchodů, protože popularita nakupování na eBay je masivní. Ebay ve své historii vydal aplikaci pro operační systémy Android a iOS, přičemž jsme se nyní dočkali aktualizace, která by měla pomoci ve vyhledávání.

ibej

Aplikace prošla změnou v podstatě zaměřenou na vylepšení uživatelského pocitu při vyhledávání konkrétních výrobků. Při prohlížení pocítíte největší změnu v kategoriích, zobrazí se totiž obrazovka, která vám ukáže různé výrobky podle vašich nákupů. Takovýmto způsobem se ebay snaží vyhledávání a nakupování uživatelům urychlit.

screen696x696 screen696x696-1

Další zásadní změnou je ta, že v momentě, kdy z aplikace odejdete. Ebay uloží stránku, na které jste skončili, a při dalším otevření ji rovnou zobrazí. Takto již nezapomenete na to, co jste to ráno chtěli vlastně koupit. Přesnost vyhledávání záleží na mnoha aspektech, a pokud budete mít zcela nový účet a žádné prohlédnuté výrobky, pak vás výsledky příliš neuspokojí.

screen696x696-3 screen696x696-2

Ebay si můžete stáhnout do svých iPhonů a Android telefonů zcela zdarma.

logo-app eBay eBay Mobile Zdarma ANDROID logo-app eBay: Buy, Sell & Save Money Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat