Upravujeme fotky ve formátu RAW s Photo Mate R3

Upravujeme fotky ve formátu RAW s Photo Mate R3
2016-09-20T20:05:54+02:00
• 20. 9. 2016

Fotoaparáty mobilních telefonů jsou od svých počátků již technologicky velmi vyladěny. Většina lidí již zcela přestala používat kompaktní fotoaparát a používají pouze telefon, protože kvalita snímků je na vysoké úrovni. Samozřejmě záleží na tom, jaký telefon máte a kolik jste za něj dali.

vystrizek

Posledním novým trendem v oblasti zachycování fotek v mobilu je možnost používání formátu RAW, ten je určen pro pokročilé uživatele, kteří chtějí mít své fotografie plně pod kontrolou při editování. Mobilní aplikace Photo Mate R3 vám umožní pokročilé úpravy fotek ve formátu RAW.

screenshot screenshot-2

Při úpravách můžete používat editování určité oblasti, kterou si určíte. Tím pádem nemusíte upravovat kompletní fotku. Jestliže patříte k méně zkušeným uživatelům, pak se nemusíte bát, protože jsou připraveny i úpravy, u kterých není potřeba složitého nastavování.

screenshot-1 pya8_ox-p3v2zy6ng7i9gsg9ppfgpyor

Při exportování upravené fotky si můžete zvolit hned z několika formátů, ve kterém chcete výsledek uložit. Upravování RAWů je docela náročné na hardware, vývojář doporučuje, aby vaše zařízení mělo alespoň 2 GB paměti RAM a procesor se dvěma jádry.

pkjqqrpwtzo2pfld6a_davrubvqhugpo cb9wuoe4zew6fxnbn-t_lvif9bsugihs

Dobrá funkce je i ta, že můžete načíst fotku z přenosného zařízení, například flešky, a rovnou ji začít editovat. Photo Mate R3 je ke stažení pro operační systém Android zdarma.

logo-app Photo Mate R3 TS Systems Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat