O2 PředplaDENka aneb neomezený tarif na den

O2 PředplaDENka aneb neomezený tarif na den
2016-08-17T11:09:32+02:00
• 17. 8. 2016
1

Neomezená volání nejsou nic nového, ale ne každý využije takový tarif na celý měsíc. Právě i z tohoto důvodu představuje O2 novinku nesoucí název PředplaDENka. V podstatě se jedná o tarif pro majitelé předplacených karet, který je aktivní jen jeden den.

o2-logo-pozadi

Pokud si tarif aktivujete u svého telefonního čísla, tak nic automaticky neplatíte. Jakmile ale uskutečníte odchozí hovor, dojde k aktivaci, která vás přijde na 20 Kč u balíčku Den volání, nebo 25 Kč u Den volání + SMS. Následně již máte k dispozici neomezené volání do všech síti v rámci ČR. Druhý zmíněný balíček lze aktivovat i pomocí odchozí SMS, kde následně jsou neomezené i SMS zprávy.

„Ze statistik z naší sítě vyplývá, že zákazníci předplacených karet volají průměrně šest dnů v měsíci a hlídají si délku a počet hovorů. Těmto zákazníkům umožní naše nová nabídka volat bez starostí, do jaké sítě jejich hovor směřuje a jak dlouho trvá,“ popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka pro mobilní segment v O2, a dodává: “ Rozhovory se zákazníky, které probíhaly v rámci výzkumu, nám ukázaly, že zákazníci u nové nabídky ocení především odstranění nejčastějších bariér – počítání provolaných minut a obavu z volání do ostatních sítí. Jako výhodu naopak vnímají to, že s novou nabídkou mohou volat od rána do noci neomezeně do všech sítí a neutratí více než 20 korun za den. Oceňují také to, že nabídka zachovává hlavní výhody předplacené služby – kontrolu výdajů, platbu pouze při aktivním využívání telefonu, anonymitu a bezúvazkový princip.“

Po aktivaci jednoho z balíčků získá zákazník i internetové připojení s rychlostí 32 Kbps pro jiné komunikační služby – součástí není FUP limit. Případně si mohou za 150 Kč dokoupit mobilní internet s FUP o velikosti 500 MB. Ten platí na 30 dnů.

PředplaDENka

Novou nabídku budou během následujících dnů moci vyzkoušet všichni stávající zákazníci předplacených karet O2, stačí projevit zájem na bezplatné lince O2 nebo na některé z prodejen. V případě, že jim nebude nový tarif vyhovovat, mohou se vrátit na svůj původní. Noví zákazníci se dočkají v září, kdy PředplaDENka s tarifem Den Volání bude k dostání na obvyklých prodejních místech předplacených karet – v O2 prodejnách, obchodních řetězcích, trafikách či webu.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Lucia Kakurova

8. 2. 2017, 22:26

Super karta

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat