Meizu M1E – tajemný telefon spatřen

Meizu M1E – tajemný telefon spatřen
2016-08-01T07:40:19+02:00
• 1. 8. 2016

O společnosti Meizu jsme již nějakou chvilku neslyšeli, což se dnešním článkem mění. Dnes se nám ukazují fotografie modelu, který by si někteří mohli zdánlivě splést s nedávno vydaným telefonem M3s. Ovšem dle informací z OS, viz fotografie níže, se dozvídáme, že zařízení nese název M1E a jeho označení zní A608M. Soudě tak dle dosavadních informací se jedná o novinku na trhu.

gsmarena_002 gsmarena_005 gsmarena_004 gsmarena_003

Celkově lze velmi jednoduše odvodit, že design je rozlišený oproti dalším produktům výrobce, nicméně je jisté, že pochází z jeho dílny. Dotek designérské části Meizu je poměrně viditelný. Bohužel některé informace jsou skryty. Označení tedy zní A608M a pod pokličkou se ukrývá například tepající SoC od MediaTeeku – MTK6755M (Helio P10) s 3 GB RAM.

gsmarena_006 gsmarena_007

Zadní strana pak připomíná předchozí zařízení, z jejichž přítomnosti se již nějaký ten měsíc či rok těšíme. Dobrou zprávou též může být přítomnost 3,5mm jacku na spodní straně, společně s microUSB konektorem a hlavní reproduktorem. Displej se zdá mít 5,5 palce a Full HD rozlišení je potvrzené z benchmarku AnTuTu – pod displejem pak najdeme hardwarové tlačítko, které má i funkci čtečky otisku prstů. Zadní strana nese 13MPx fotoaparát.

Systém není přesně znám, ačkoliv verze nástavby Flyme 5.2.1 je založená na Androidu 5.1.1 Lollipop. Což není příliš lákavé, když za dveřmi již klepe nová verze Androidu s pořadovým číslem 7 a názvem Nougat. Na další informace si budeme muset počkat do dalších úniků nebo rovnou na oficiální zveřejnění výrobcem.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat