Aplikace Flytube umožňuje přehrávat YouTube videa i z domovské obrazovky

Aplikace Flytube umožňuje přehrávat YouTube videa i z domovské obrazovky
2016-08-02T14:12:02+02:00
• 2. 8. 2016

Každý z vás se jistě velmi rád podívá na nová YouTube videa. Nemálo z vás se na YouTube připojuje přes svůj mobilní telefon s operačním systémem Android, a to pomocí oficiální YouTube aplikace. Bohužel velkou nevýhodou přehrávání videí na telefonu je, že musíte na konkrétní video opravdu koukat. Ano, řeč je o přechodu mezi jednotlivými aplikacemi. Jestliže se tedy chcete nepřerušitelně dívat na video, musíte v aplikaci zůstat. To je však velký problém, protože při chtěném přechodu se video automaticky zastaví.

Nicméně, v oficiálním obchodu s aplikacemi (Obchod Play) se zrovna nedávno objevila skvělá alternativa, která problém s přechody mezi aplikacemi hravě řeší. Vývojáři z Flyperinc pojmenovali svou novou aplikaci Flytube a zaplatíte za ni „pouhých“ 1,20 dolarů. Tato velmi chytrá Android „appka“ umožňuje koncovým uživatelům spouštět YouTube videa, a to i při přecházení mezi jednotlivými aplikacemi (tzv. multitasking).

Flytube-screenshots

Aplikace funguje velmi jednoduše a na primitivním principu. Po nainstalování „appky“ a jejím nastavením se vám při každém kliknutí na YouTube link zobrazí možnost spuštění – klasický YouTube či Flytube. Nicméně, je velmi důležité upozornit na to, že se video přestane přehrávat ve chvíli, kdy uzamknete displej svého zařízení.

logo-app Flytube Flyperinc Zdarma ANDROID

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat