Bitly má vlastní androidí aplikaci

Bitly má vlastní androidí aplikaci
2016-07-08T15:01:43+02:00
• 8. 7. 2016

Krátké odkazy jsou v módě. Asi si občas všimnete, že některé odkazy, jež vedou na nějaké stránky, jsou velmi krátké. Jsou služby, jako například Goo.gl nebo právě Bit.ly, díky nimž můžeme z velmi dlouhého odkazu získat menší, s nímž se snadněji pracuje – nezabere jeden až dva řádky v příspěvku a může si ho uživatel i snadno zapamatovat.

260bd557e3c09c86f48e28356c58d74f c7074f81492ac0cfad55281dafe09515 f9b1ad95553cc23e8cfbfc81979ce3ed

Bitly je právě služba, jež vznikla už velmi dávno a je jednou z nejpoužívanějších na trhu. Co by to pak bylo za službu, která nemá vlastní androidí aplikace, že? To se konečně mění a uživatelé už nemusí chodit do prohlížeče a zbytečně vyťukávat další stránky, jen aby získali zkrácený odkaz. Samozřejmě jedna funkce nedělá aplikaci.

Pro uživatele jsou připraveny informace o síle odkazu, který si vytvořili nebo kolik dalších uživatelů, a za jakou dobu, jej navštívilo. Tento přehled se může hodit, jsem si jist, že někteří si aplikaci zamilují. Ovšem vyvstává otázka, zda je tato aplikace opravdu nutná a nestačila by jen lepší mobilní verze, která bude dostupná všem, nehledě na systém.

logo-app Bitly Bitly Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat