Apple vydal druhou betu iOS 10

Apple vydal druhou betu iOS 10
2016-07-06T06:40:43+02:00
• 6. 7. 2016

Po necelých čtyřech týdnech od představení iOS 10 a následného vydání první betaverze jsme se dočkali betaverze druhé. Ta přináší několik menších designových úprav, možnost darovat orgány a další drobné úpravy v systému. Pojďme se na ně podívat.

img_2508 img_2509 img_2512

Designových úprav se v systému událo hned několik, nic z toho ale není nic zásadního. Zkratky v Control Center pro svítilnu a další mají při přitlačení nové ikonky. Při přitlačení na složkách se nově zobrazuje název aplikace a počet zmeškaných notifikací. Interaktivní notifikace vyžadující v předchozí betě 3D Touch fungují nyní i na ostatních zařízeních.

V iMessage již funguje možnost stahovat doplňky a jsou také při prvním spuštění propagovány. Ve zprávách máte také možnost nechat si stahovat obrázky v nižší kvalitě pro úsporu dat.

ios_10_messages_app_store img_2520 img_2502

V aplikaci zdraví přibyla možnost přihlásit se k darování orgánů. Vestavěná aplikace Apple News lze také nově smazat (tedy skrýt). Apple Music se také dočkalo několika novinek, nyní zvládne třeba přehrávat hudební videa přes celou obrazovku a sekce Connect je nyní pod záložkou For You. To by bylo z těch nejvýznamnějších změn vše.

Finální verzi iOS 10 lze očekávat na podzim. Již velmi brzy se ale dočkáme veřejné betaverze pro všechny. Mezitím se můžete podívat na naše povídání o iOS 10 v pořadu Na Dotek níže.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat