Aktualizace pro Fallout Shelter a karetní hra z universa TES

Aktualizace pro Fallout Shelter a karetní hra z universa TES
2016-06-15T06:40:14+02:00
• 15. 6. 2016

Herní veletrh E3 je všem hráčům velmi dobře známou akcí, která se pořádá každý rok. Na letošním E3 si však na své přijdou nejen hráči počítačových a konzolových her, ale také mobilní hráči. Na prezentaci studia Bethesda se totiž kromě nových titulů pro dospělejší herní platformu ukázaly i novinky pro platformu mobilní.

bethesda_e3

The Elder Scroll Legends

Karetních her je nejen v obchodě Google Play, ale i v Appstore nepočítaně. Se svou do mlýna přichází i studio Bethesda Softworks s hrou The Elder Scroll Legends. Inspiraci hrou Hearthstones Heroes of Warcraft vývojáři nezapřou. Není to však na škodu, jelikož Hearthstones je výbornou karetní hrou s odladěným ovládáním, dobrým soundtrackem a slušivou grafikou.

Navíc proč vymýšlet něco, co už vymyšlené je a funguje to dobře. Hra, kromě mobilní platformy Android a iOS, vyjde i na konzole, PC a Mac. Pokud vás hra zaujala a chcete si ji zahrát ještě před oficiálním uvedením, tak vás určitě potěší zpráva, že je nyní v beta přístupu, do kterého se můžete přihlásit (link na konci článku).

Fallout Shleter – červencová aktualizace

Další „novinkou“ na letošním E3 v podání studia Bethesda je určitě připravovaná aktualizace pro hru Fallout Shelter, která je plánovaná na červenec letošního roku. V nadcházející aktualizaci se můžou hráči těšit na úplně nový formát výprav do Wastelandu a s tím spojené prozkoumávání nových lokací. Hráče také čekají noví nepřátelé a zcela nový soubojový systém.

Osobně mě nadcházející aktualizace zaujala, jelikož má potenciál udělat z Fallout Shelter konečně dobrou a zábavnou hru, která se nezmění v tupé stavění místností a incestního rozmnožování obyvatel krytu. Studio si zaslouží pochvalu, že na hru nezapomíná a přináší stále nové herní prvky. Nebylo by na škodu, kdyby jiná velká herní studia šla ve stopách Bethesda Softworks či SQUARE ENIX a přinesla nové a neotřelé hry pro mobilní platformu.

Samostatné video pro novou aktualizaci Bestesda nevydala, ale je součástí videa níže.

#BE3

Prezentace studia Bethesda Softworks byla nabitá novinkami a na ukázané novinky pro mobilní platformu se opravdu těším. Na alternativu, pro mě moc neznalého universu Warcraft, v podobě The Elder Scroll Legends jsem více než zvědavý. Ovšem jestli se podaří Bethesdě s TES Legends to samé, co Bizzadru s Hearthstones, uvidíme až po vydání během letošního roku.

Zdroj: legends.bethesda.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Wetter

Androiďák se zájmem o mobilní technologie všeho druhu. Jsem nadšenec převážně mobilních her, ale nebráním se i jiným herním platformám.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat