Garmin Vívomove – když klasické hodinky dostanou chytré funkce

Garmin Vívomove – když klasické hodinky dostanou chytré funkce
2016-05-10T07:40:32+02:00
• 10. 5. 2016

Pokud vám nejsou po chuti chytré hodinky se vším všudy a jste velkými zastánci toho, že ke klasickým hodinkám patří analogové ručičky, společnost Garmin přišla na trh s možnou alternativou právě pro vás. Z opačného pohledu nejde o nic převratného. V současné době lze pořídit od řady jiných výrobců velmi podobnou věc. Jako první se například nabízí „chytré“ hodinky od Withings, kterou před nedávnem koupila Nokia.

Garmin-vivomove-watch

Nové hodinky s názvem Vívomove na první pohled nevypadají nijak zvláštně, dokud nepůjdete až do samotného jádra. Pod ciferníkem jsou ukryté čipy pro sledování vašich aktivit během dne včetně tréninků nebo spánku. Pro zjištění aktuálního stavu se tedy nevyhnete vytažení zařízení a otevření aplikace Garmin Connect, protože displej byste hledali marně. Párování probíhá přes aplikaci dostupnou v Google Play či App Storu u Applu.

Displej alespoň částečně supluje dvojice měrek, kde levá znázorňuje, jak daleko jste od splnění stanoveného cíle za den, a podle pravé měrky zjistíte délku své nečinnosti. Hodinky jsou odolné vůči vodě až do hloubky 50 metrů, vydrží až rok bez výměny baterky, můžete si dle libosti vyměnit řemínky a na výběr máte verze Sport, Classic, Premium. Rozdíl mezi nimi je pouze v barevném provedení a prodejní ceně.

Garmin-vivomove

Vívomove Sport – černé/bílé provedení, cena 149,99 dolarů (tj. cca 3 554 Kč),
Vívomove Classic – černé provedení s černým koženým řemínkem/bílo-zlaté provedení s bílým koženým řemínkem, cena 199,99 dolarů (tj. cca 4 739 Kč),
Vívomove Premium – nerezový ciferník s hnědým koženým páskem/zlatý ciferník z nerezu s hnědým koženým páskem, cena 299,99 dolarů (tj. cca 7 109 Kč).

Další nekožené řemínky stojí 29,99 dolarů/kus (tj. cca 711 Kč) a kožené pásky pořídíte od 59,99 dolarů/kus (tj. cca 1 422 Kč).

Zdroj: buy.garmin.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat