Fanoušci seriálu Futurama se dočkali hry pro smartphony

Fanoušci seriálu Futurama se dočkali hry pro smartphony
2016-03-05T14:26:23+02:00
• 5. 3. 2016
2

Hra s podnázvem Game of Drones (Hra dronů), na kterou se čekalo od listopadu loňského roku, přišla konečně na Play Store a AppStore. Jak už podnázev napovídá, jedná se o slovní hříčku podobou knižní a TV série Píseň ledu a ohně – Hra o trůny. Pokud jste však čekali přímou podobnost se Hrou o trůny, tak se jí nedočkáte. Cílem hry je pomoci posádce Planet Expressu s doručováním zásilek.

gameofdrones

Hra je typickou modifikací tradiční hry Bejeweled. V této verzi spojujete k sobě barevně pasující drony Planet Expressu, aby vytvořily čtveřici. Od prvních misí v Novém New Yorku se proletíte např. po Měsíci, dostanete se do Mars Vegas či do Robo pekla, navštívíte Centrum byrokracie a uvidíte krále Lrrrrrrrr, vládce planety Omicron Persei 8. V dalších aktualizacích přibudou další úrovně na Farnsworthsově planetě smrti.

Game of Drones je plná typického humoru, který známe ze seriálu. Mezi jednotlivými misemi vás doprovází animovaní hrdinové a v podobě krátkých animací si vyměňují vtipné dialogy. Při spouštění aplikace na vás čeká známý dobrý televizní billboard s vtipnou hláškou. Své výsledky můžete porovnávat s kamarády pomocí přihlášení přes Google a Facebook účet. Pokud se nechcete připojit a sdílet své výsledky, tak budete alespoň porovnáni s fiktivními hráči přímo ze seriálu Futurama.

game of drones

Hra založená na skládání dronů/puzzle/drahokamů není ničím inovativní, ale přesto se od ostatních aplikací tohoto typu výrazně liší. Game of Drones je velice sofistikovaně propracovaná, ať již po stránce grafické, tak pro stránce doplňujícího příběhu či po stránce technické, kdy je vše dokonale vyladěno. Během několika hodin hraní jsem nezaznamenal jedinou chybu, zasekávání, či zamrznutí aplikace.

Dalším plusem je, že na tvorbě se podíleli samotní autoři seriálu Futurama – David X. Cohen a Patric M. Verrone. Hra není navíc ani nijak na hráče invazivní. Sice je zde možnost dokoupit si ulehčující doplňky do hry, ale není to nezbytné pro plnění misí. Navíc aplikace nijak netlačí na uživatele a neustále mu nepřipomíná, aby se zakoupil doplňkové pomůcky ke zvládnutí různých úrovní.

Futurama: Game of Drones velice mile překvapila a pro všechny fanoušky televizního seriálu je nezbytností si tuto hru stáhnout a zahrát si. „Pokud nechcete, tak polibte můj naleštěný zadek“, vzkazuje Bender.

futurama-game-of-drones

logo-app Futurama: Game of Drones Wooga Zdarma ANDROID logo-app Futurama: Game of Drones Developer Zdarma iOS

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Vojtěch Hořánek

5. 3. 2016, 18:55

Tohle jsem sehnal na netu v bete asi před půl rokem :D

uff futurami??

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat