Acer Liquid Jade Primo dorazí s Androidem

Acer Liquid Jade Primo dorazí s Androidem
2016-01-31T19:58:10+02:00
• 31. 1. 2016

Model Liquid Jade Primo poháněný nejnovějšími Windows 10, který je velkou konkurencí pro Lumii 950 a 950 XL od Microsoftu, se dočká v nejbližší době také varianty s Androidem. Odpovídá tomu nejnovější únik z grafického benchmarku GFXBench, kde bylo nalezeno zařízení nesoucí označení S58A a základní výbavou odpovídá své předloze. Tchajwanský výrobce by jej mohl uvést za necelý měsíc na veletrhu MWC v Barceloně.

acer-jade-primo-renders-frontback

Přední panel údajně nabídne 5,5palcový Full HD displej a 7megapixelovou kamerku na populární selfie snímky. Uvnitř poběží šestijádrový procesor Snapdragon 808 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,8 GHz, grafický čip Adreno 418, 3GB operační paměť RAM a 32GB úložiště, u něhož zjistíme podporu paměťové microSD karty až později. V každém případě hardwarová sestava si zaslouží pochvalu.

Za pozornost rovněž stojí 21megapixelový fotoaparát nebo předinstalovaný systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Mezi ostatní prvky dále bude patřit podpora sítí 4. generace, funkce Bluetooth, GPS nebo WiFi. Co se týče prodejní ceny, tak tu lze očekávat v rozmezí od 550 do 600 eur (tj. cca 14 860 – 16 211 Kč). Přitom varianta s Windows 10 vychází na 569 eur (tj. cca 15 373 Kč).

Acer-Liquid-Primo-Android

Zdroj: timesnews.co.uk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat