Twitter prochází významnou restrukturalizací

Twitter prochází významnou restrukturalizací
2015-10-14T07:30:44+02:00
• 14. 10. 2015

Po odstoupení bývalého generálního ředitele byl minulý týden dosazen do funkce CEO (Chief Executive Officer, tj. výkonný ředitel) společnosti Twitter Jack Dorsey. Ten tuto funkci zastával od července přechodně. Současně s nástupem Dorseyho nastává období větších změn, kterými musí společnost projít.

dorsey1Jack Dorsey, zdroj:wired.co.uk

Samotná restrukturalizace ve společnosti vyústila v propuštění celkem 336  zaměstnanců. Dorsey pak v dopise, který zveřejnil na Twitteru, děkuje za spolupráci a zároveň slibuje, že společnost těmto zaměstnancům pomůže při hledání nové práce. Cílem této změny je podpořit co největší růst společnosti a všech služeb, které jsou s touto společností spjaty. 

Plán počítá také se změnou způsobu práce. Zvýšení efektivnosti má za důsledek zeštíhlení organizace, zmenšení některých týmů a dále zajištění lepší komunikace mezi týmy. Samozřejmě je více než obtížné predikovat, jak se tato změna celkově na službách, které Twitter vyvíjí, projeví. Dopis Jacka Dorseyho zaměstnancům je k dispozici na tomto odkazu.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat