Smashy Road: Wanted – honička v pixelové grafice

Smashy Road: Wanted – honička v pixelové grafice
2015-10-30T07:30:15+02:00
• 30. 10. 2015

Vývojáři z Nizozemska si očividně oblíbili hru Crossy Road a rozhodli se pojmout svůj nový herní titul v podobném grafickém stylu. Ve hře tak najdeme velmi krásnou pixelovou grafiku s úžasným ovládáním aut, o nichž je vlastně celá hra. A co je tedy vaším úkolem?

To je snadné, přeci ujíždět policistům, SWATu či armádě, abyste si vydělali na další a další vozidla, která vám vývojáři připravili. Zní to příliš jednoduše, že? To je účel. Ve skutečnosti se hra stává zábavnou díky ovladatelnosti a všem okolním řidičům, stavbám a pozemkům.

Ve hře toho je opravdu přehršel a máte si z čeho vybírat. Není žádným překvapením, že policie a další pronásledovatele budete mít za zadkem neustále a nahrabat si nějaké peníze pro nákup dalšího vozidla, je občas velmi obtížné a pro někoho skoro až nemožné.

Velmi nerad bych vám zkazil další překvapení a požitek ze hry, tudíž mi už zbývá jen popřát dobrou hru a štěstí. Aplikace je dostupná pro Android a iOS.

logo-app Smashy Road: Wanted RK Games Studio Zdarma ANDROID logo-app Smashy Road: Wanted Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat