Shooty Skies se chystá pro Android

Shooty Skies se chystá pro Android
2015-10-05T13:00:28+02:00
• 5. 10. 2015

Kdo by neznal hru Crossy Road, jež během velmi krátké doby ovládla telefony či tablety velkého množství uživatelů. Nicméně během uplnulého týdne jsme se dočkali oznámení nové hry od vývojářů studia Mighty Games. Novinka nese název Shooty Skies a až do zeď vývojáři tajili, zda bude hra dostupná i pro operační systém Android.

Ve videu výše je ukázka ze hry, na niž se můžeme těšit. Pokud si však myslíte, že se bude jednat o hru navazující na známou hru, pletete se. Ačkoliv grafické zpracování, roztomilé postavičky a celkový pocit ze hry je totožný, příběh a konečná hratelnost bude kompletně jiná.

Shooty_screen_2 Shooty_screen_1

Jak si lze všimnout na videu, vaším úkolem bude ničit vlny nepřátel ve vzduchu svými děly, kupovat si různá vybavení, pomocníky, sbírat dárky a vylepšovat svůj letoun. Teoreticky se tak lze těšit na další údernou hru. Bohužel vývojáři zatím pouze oznámili, že verze pro Android je v přípravě. Nic víc zatím není známo.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat