Proměňte své zařízení s blížícím se Halloweenem

Proměňte své zařízení s blížícím se Halloweenem
2015-10-28T09:00:27+02:00
• 28. 10. 2015

S blížícím se svátkem dušiček a Halloweenem, který se slaví 31. října, se začínají objevovat dýně s různými tvářemi. Jestliže si svátek chcete oslavit alespoň v malé míře, pak vyzkoušejte živou tapetu pro Android.

Halloween Live Screensaver vám do vašeho zařízení nastěhuje hřbitovní atmosféru se strašidelnými dýněmi. Tato tapeta je propracována tak, že si můžete vybírat z několika různých nastavení. K dispozici vám budou automatické změny barev atmosféry, a to dle aktuálního času. Nastavit si lze i počet létajících kuliček, jež atmosféru ještě více zdůrazňují svými barvami.

Svátek Halloween se slaví 31. října a na obrazovce jde zapnout odpočítávání do tohoto data. Jestliže používáte telefon nebo tablet vodorovně, pak se nemusíte strachovat, protože tapeta funguje i v tomto režimu. Barvy pozadí si můžete nastavit i dle sebe, když nechcete automatickou změnu.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed_result

Tapetu si můžete stáhnout ve verzi zdarma, která je však o několik funkcí ochuzena. Plná verze vás vyjde na příjemných 30 Kč.

logo-app Halloween Live Wallpaper Aqreadd Studios 30,63 Kč ANDROID logo-app Halloween Live Screensaver Aqreadd Studios Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat