Flappy Crush – rozdrť všechny ptáky

Flappy Crush – rozdrť všechny ptáky
2015-10-29T15:15:06+02:00
• 29. 10. 2015

Kdo by si nepamatoval na slavnou hru Flappy Bird, v nímž bylo vaším účelem proskákat všechny trubky. I já, jako spousta dalších, jsem se k ní několikrát vrátil – naposledy týden nazpět. Mnohé však tento velmi náročný herní titul odradil a vlastně v mém okolí není nikdo, koho by nadchnul stejně jako mě.

Proto jsem se rozhodl si najít hru, kde by šlo toho malého otravného ptáčka trochu potrápit a povedlo se. Flappy Crush je podobně graficky zpracován jako původní hra, akorát vaším úkolem již není dostat létající potvoru co nejdále. Právě naopak, nesmíte ji pustit dál než k první překážce.

Pokud si tak chce oddechnout od velmi otravného ptáčka, nebo jen doslova rozmašírovat pár dalších z jeho druhu, ať už kvůli jemu samotnému nebo i z jiného důvodu, nyní máte šanci. Osobně bych však nedoporučoval zapínat hru v přílišném návalu vzteku, od něhož si hodláte ulevit – hrozí totiž poškození displeje telefonu, což potěší jen málokoho. Aplikace je plně zdarma a je dostupná pro iOS a Android.

logo-app Flappy Crush Tarek Mongy Zdarma ANDROID logo-app Flappy Crush : Bird Smash Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat