Čína slaví státní svátek a Tinydeal.com zlevňuje své zboží sponzorovaný článek

Čína slaví státní svátek a Tinydeal.com zlevňuje své zboží [sponzorovaný článek]
2015-10-04T11:30:20+02:00
• 4. 10. 2015

V Číně se v těchto dnech slaví státní svátek. Díky tomuto svátku jsme se dočkali slev v čínském obchodě Tinydeal.com. Jestliže navíc nakoupíte přes aplikaci Tinydeal, můžete vyhrát zajímavé ceny. Soutěž trvá do 6. 10. 2015. V nabídce zboží, se kterým můžete vyhrát, je toho velmi mnoho, včetně zlevněných smartphonů a tabletů.

CatchABDE

Dalším zlevněným produktem jsou hodinky W10. Tyto hodinky jsou zvláštní tím, že mají vysouvatelnou vrchní část. Pod displejem se skrývají hardwarová tlačítka a směrová šipka. Přítomen je displej o velikosti 1,44 palce. Součástí je i bezdrátová technologie bluetooth. S hodinkami lze fotit díky 1,3 MPx kamerce. Zajímavostí je podpora dual SIM, takže můžete používat výhod dvou operátorů. Hodinky pracují pouze v GSM pásmech 900 a 1 800 MHz. Cena W10 je 30 $. Slevový kód je w10ru.

Catch6126

Na trh brzy přijde mobilní telefon DOOGEE HOMTOM HT6, který má 5,5palcový displej. V telefonu je Android 5 Lollipop, přítomna je baterie s velkou kapacitou celkem 6 250 mAh. Při náročném používání se nemusíte bát, protože pomůžou 2 GB paměti RAM. Procesorem je MediaTek MTK6735P. Fotoaparát má rozlišení 13 MPx a jedná se o kamerku od společnosti Sony. Na přední straně je pak rozlišení fotoaparátu 5 MPx. Cena telefonu se vyšplhala na 142 $. Při koupi využijte kupón jqrawj23x1. Platnost je do 30. října.

Catch4E79

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat