Omate ukázal nové hodinky TrueSmart+ a TrueSmart-i

Omate ukázal nové hodinky TrueSmart+ a TrueSmart-i
2015-09-23T16:05:37+02:00
• 23. 9. 2015

V převážné většině případů se setkáváme s chytrými hodinkami, které mají buď vlastní uživatelské rozhraní, nebo běží pod známou platformou Android Wear. Společnosti Omate se podařilo dostat do hodinek systém Android pro chytré telefony, který jen maskuje vlastní nadstavba. Dvojice představených zařízení nese název TrueSmart+ a TrueSmart-i. Výrobce již teď spustil předobjednávky s tím, že oficiální prodej začne v horizontu dvou měsíců.

Omate-TrueSmart-Plus

Omate TrueSmart+ dostal 1,54palcový TFT LCD displej s rozlišením 320 x 320 pixelů. Na seznamu hardwarových prvků se objevuje 1GHz procesor MT6572M od Mediateku, 1GB operační paměť RAM a 8GB úložiště. Celkovou výdrž zajišťuje baterie o velikosti 700 mAh. Speciální čip Bosch BHI160 bude zajišťovat velmi nízkou spotřebu energie zejména během sportovních aktivit nebo měření ušlých kroků. Dále hodinkám nejsou cizí microSIM karty, GPS nebo připojení k WiFi sítím.

12_G_1442548978246

Druhá novinka TrueSmart-i vychází o něco hůře. Čelní část zabírá 1,54palcový displej s rozlišením 240 x 240 pixelů. Konstrukce navíc získala 5MPx fotoaparát se schopností nahrávání videí v HD kvalitě. Co se týče operačních systémů, tak TrueSmart+ běží pod Androidem 5.1 Lollipop a TrueSmart-i pod Androidem 4.4 KitKat. V obou případech vás čeká nadstavba OUI 3.0 nebo možnost instalování aplikací z Google Play. Model TrueSmart+ pořídíte od listopadu za cenu 169 dolarů (tj. cca 4 102 Kč bez daně) a TrueSmart-i přijde už v říjnu za cenu 149 dolarů (tj. cca 3 617 Kč).

Zdroje: androidauthority.com, omate.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat