5 aplikací ze storu – hrajeme si na iPadu

5 aplikací ze storu – hrajeme si na iPadu
2015-08-12T17:02:37+02:00
• 12. 8. 2015
1

Po týdnu tu máme opět náš pravidelný seriál 5 aplikací ze storu. Dnes se zaměříme na platformu iOS a to konkrétně na hry na iPad.

IMG_0081

Shadowmatic

První hrou je Shadowmatic. Vaším cílem je spojovat a různě otáčet určitým objektem, aby vytvořil nějakou věc v jeho stínu. Toto otáčení probíhá v jedné z deseti místností jako například dětský pokoj či dílna. Celkově je k dispozici 80 úrovní. Grafická stránka je velmi povedená a líbivá. Tato hra je dostupná i na iPhony, ale právě na velkém displeji iPadu si ji užijete nejvíce. Shadowmatic také získal ocenění Apple Design Award.

IMG_0085 IMG_0084

logo-app Shadowmatic Developer Zdarma iOS

Little Alchemy

Další hra je opět ze stejné kategorie hlavolamů. Zde je vaším cílem spojovat různé elementy a tvořit z nich další. Na začátku máte k dispozici pouze vodu, oheň, zemi a vzduch. Z těch, když to přeženu, vytvoříte celý svět. Různých kombinací je opravdu velmi mnoho, výsledných prvků je 550. Opět jako v předchozím případě zde platí, že na displeji iPadu je hraní pohodlnější. Little Alchemy je navíc zdarma, což potěší.

IMG_0083 IMG_0082

logo-app Little Alchemy Developer Zdarma iOS

Walking Pet

Velmi jednoduchá hra, kde i váš cíl je triviální. Jste zvíře a snažíte se chodit po dvou nohách. To ale není tak snadné. Musíte na obrazovku klepat právě v tu chvíli, kdy chcete udělat krok. Cíl hry je dojít co nejdál a nespadnout na zem. Walking Pet je v základu s reklamou zdarma, za dvě eura však lze odstranit.

IMG_0086 IMG_0087

logo-app The Walking Pet Developer Zdarma iOS

Pinch Pong

Hra postavená na principu air hockey s tím rozdílem, že puk odrážíte dvěma prsty, mezi kterými je vytvořena odrážecí plocha. Na výběr máte z několika barev. Pinch Pong opět velmi dobře využívá potenciál iPadu a jeho velkého displeje. Tato hra je pro dva hráče ideální, hrát mohou ale i hráči čtyři. Potěší, že je zdarma.

IMG_0088 IMG_0089

logo-app Pinch Pong - Touch multiplayer air hockey for 2 Developer Zdarma iOS

Alphabear

Tato hra je od stejných tvůrců, kteří stojí za hříčkou TripleTown. Vaším úkolem je zde tvořit slova z nabízených písmen. To ale není tak jednoduché, protože je musíte využít do určité doby nebo se totiž promění v kámen. Pokud vytvoříte slovo, tak na místě písmen vzniknou medvídci. A vaším cílem je mít medvěda co největšího. Menším mínusem může pro někoho být anglický jazyk.

IMG_0090 IMG_0091

logo-app Alphabear: Word Puzzle Game Developer Zdarma iOS

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

shadowmatic není zdarma, ale za 2,99 € :)))

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat