Ponořte se do příběhu operace Valkýra v nové FPS střílečce

Ponořte se do příběhu operace Valkýra v nové FPS střílečce
2015-07-17T10:55:16+02:00
• 17. 7. 2015

V obchodě s aplikacemi nalezneme spousty her tematicky zaměřených na 2. světovou válku, mnoho z nich je i kvalitních a patří k nim další novinka jménem Traitor – Valkyrie plan.

unnamed_result

Tato hra vás zavede do prostředí 2. světové války a konkrétně se bude vše odehrávat dle proslulého a reálného příběhu operace Valkýra. Jedná se o vydařenou FPS střílečku, takže se rozhodně nemusíte obávat grafiky, která je na velmi dobré úrovni. Všechny zbraně jsou vytvořeny tak, aby byly realistické, což se týká i odrazů kulek a dalších efektů.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed (3)_result unnamed_result

Vývojáři se zaměřili i na pohyby postav, takže se určitě nestane, že byste viděli protivníky v nereálných pohybech. Během hraní na vás čeká spousta napínavých scén a rozhodně hru jen tak nepřestanete hrát. Z gameplay videí lze vypozorovat, že se nejedná o styl hry, kdy musíte všechny co nejrychleji vystřílet, ale budete muset využívat i různých úkrytů apod.

Traitor – Valkyrie plan je ke stažení pro operační systém Android. K dispozici je demo verze, plná vás pak vyjde na příjemných 44 Kč.

logo-app Traitor LITE Pigfrog Entertainment Zdarma ANDROID logo-app Traitor - Valkyrie plan Pigfrog Entertainment 44,83 Kč ANDROID

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat