Nová hokejová hra králíků z klobouku Bob a Bobka

Nová hokejová hra králíků z klobouku Bob a Bobka
2015-04-21T18:21:26+02:00
• 21. 4. 2015
1

S blížícím se mistrovstvím světa v hokeji uvidíme v hlavní roli maskoty  králíky Bob a Bobka. Za podpory České televize vznikla zajímavá hra, která se týká samozřejmě hokejového prostředí.

1418929808_P201412180835301

Nová hra se přesně jmenuje Bob a Bobek: Lední hokej. Jak název napovídá, jedná se o spojení hokeje s kreslenými postavičkami. Hra přináší zajímavou zábavu pro děti i dospělé a za zpracování její grafiky musím autory opravdu pochválit. Vše je velice líbivé a grafika je rozhodně první věcí, která na hře zaujme. Hokej přináší nejrůznější módy v podobě multiplayeru pro více hráčů online, což je skvělou funkcí, jež prodlouží zábavnost.

unnamed_result

Hokej obsahuje celkem 16 týmů, které se mistrovství zúčastní. Každý z těchto týmů má výhody v něčem jiném, tím mám na mysli například rychlost pohybu, přesnost střel apod. Zaujalo mě i pojetí audio stránky, poněvadž se jedná o kvalitní zvuky, jako můžeme slyšet během opravdového zápasu.

unnamed (4)_result

Hru jsem si osobně vyzkoušel a jediná věc, která mě zklamala, je ovládání. Zde autoři mohli zapracovat mnohem lépe. Často se mi stávalo, že se můj hráč náhle zastavil, aniž bych se přestal dotýkat displeje. Je to způsobeno tím, že plocha pro kolečko sloužící jako joystick pro pohyb je příliš malá a při větším posunu prstu do stran přestane hráč bruslit. Další věcí, která mě zklamala, je absence jakéhokoliv nastavení pro ovládání.

unnamed (2)_result

Hra je ke stažení zcela zdarma, obsahuje však in-app platby pro zakoupení tzv. mrkviček pro hraní dalších zápasů. Platby však nejsou nutností, protože mrkvičky můžete získávat pomocí tréninků. Dostupná je prozatím pouze pro Android, ale v nejbližších dnech se dočkáme i verze pro operační systém iOS.

logo-app Bob a Bobek: Lední hokej VUISS Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Proc tam nedate vyc tih levlu na mrkvicky

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat