Dotekománie doporučuje #86 – Dokonalý přehled o rychlosti nabíjení a vybíjení v mA

Dotekománie doporučuje #86 – Dokonalý přehled o rychlosti nabíjení a vybíjení v mA
2015-04-12T10:13:02+02:00
• 12. 4. 2015

Jestliže chcete mít přehled nad aktuální spotřebou vašeho přístroje, pak určitě zkuste aplikaci jménem Ampere.

 unnamed_result

Aplikace vám pomůže ve chvílích, kdy se vám zdá, že se vaše zařízení nabíjí příliš pomalu nebo vám jen ukáže aktuální odběr energie zařízení. Velkou výhodou aplikace je to, že vám pomůže najít např. vhodný usb kabel nebo nabíječku, jež vaše zařízení nabíjí nejrychleji.

unnamed (6)_result unnamed (3)_result

Uživatelské prostředí je velmi vydařené a pastelové barvy na kráse aplikaci jen přidávají. Po otevření Ampere uvidíte v horní části tmavou lištu, kde jsou umístěny informace o aktuálně dodávaném proudu. Pod tímto číslem pak nalezneme nalevo nejmenší dodávaný proud a na pravé straně pak maximální. Při kliknutí na baterii dojde k otevření informací o spotřebě přímo ze systému.

unnamed (8)_result unnamed (7)_result

V dolní části naleznete informace o vašem zařízení, např. teplotu, procenta nabití baterie a další. V nastavení nalezneme mnoho možností, jednou z nich je volba trvalého zobrazení informací o proudu v notifikační liště, tím získáte maximální přehled o rychlosti vybíjení. Tato funkce je však pouze v placené verzi. Dále všechny české uživatele potěší přítomnost češtiny. Nechybí ani volba proměnit aplikaci do tmavého vzhledu a volba mezi stupni Celsia a Fahrenheity.

unnamed (5)_result unnamed (4)_result unnamed (2)_result

Ampere je dostupná pro operační systém Android. Pokud budete chtít využít funkcí placené verze, zaplatíte jednorázově příjemných 27 Kč.

logo-app Ampere Braintrapp Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat