Chytré karty Google – pomalinku se zpřístupňují aplikacím třetích stran

Chytré karty Google – pomalinku se zpřístupňují aplikacím třetích stran
2015-01-31T08:50:38+02:00
• 31. 1. 2015

Chytré karty Google jsou s námi už delší dobu. Většinou si zde můžete nějakým způsobem zobrazit, co máte rádi či co chcete sledovat v následujícím období. Nicméně připomenutí k nějaké události vás mohlo vyrušit, nebo nepřijít vůbec. To se má s novou aktualizací změnit. Google totiž oslovil více než 30 vývojářů velkých aplikací a ti boudou už v následujících týdnech moci přidávat do chytrých karet Google svoje připomínky.

google-chytre-karty

Pro uživatele to tedy může znamenat dosti významnou změnu. Nejenže budete moci mít lepší přehled o novinkách v zatím určitých aplikacích, ale budete dostávat informace ve správný čas. Google totiž tvoří funkci pro vývojáře, která umožní už opravdové zázraky, které nejednoho uživatele velmi potěší. Například pokud půjdete na nákup a vaše aplikace funguje převážně v online režimu, v chytrých kartách budete moci vidět svůj seznam, nebo určitou predikci, podle toho, co často kupujete.

Ostatně, jak můžete vidět na obrázku výše, Chytré karty budou o mnoho mocnějším nástrojem, než kdy dříve. Prozatím Google oslovil vývojáře, které chtěl, ale do budoucna plánuje zveřejnit tuto funkci i pro všechny ostatní. Zdá se tedy, že se po delší době dočkáme výborné funkce, jež usnadní život nám obyčejným smrtelníkům. Bohužel zatím není známo, kdy přesně se aktualizace aplikace Google, jehož součástí Chytré karty jsou, dostaví na světlo světa. Ale jako vždy vás budeme informovat, pokud se objeví nějaká novinka.

Zdroj: insidesearch.blogspot.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat