Sony Xperia Z4 Tablet Ultra – 13 palců, Snapdragon 810 a 6GB RAM spekulace

Sony Xperia Z4 Tablet Ultra – 13 palců, Snapdragon 810 a 6GB RAM [spekulace]
2014-12-18T09:00:19+02:00
• 18. 12. 2014

Společnost Sony v současné době s největší pravděpodobností pracuje na novém tabletu s názvem Xperia Z4 Ultra. Informace zveřejnil čínský web Padnews, který kromě všech základních specifikací přináší také možnou podobu tohoto zařízení. Jestliže by se jednalo o konečnou výbavu, tak bychom ho mohli označit za nejvýkonnější model na trhu. Nicméně musíme nějakou dobu zůstat při zemi, jelikož některé prvky jsou až podezřele výkonné.

Xperia Z4 Tablet Ultra

V přední části údajně zaujímá místo 12,9palcový Triluminos displej s rozlišením 3 840 x 2 400 pixelů, kterému by měl výkon dodávat osmijádrový procesor Snapdragon 810 taktovaný na frekvenci 2,86 GHz a monstrózní 6GB operační paměť RAM. Uživatelé dostanou k dispozici 64 GB úložiště. Konektor HDMI 1.4 má umožnit nahrávání videí až ve 4K při rychlosti 30 snímků za sekundu.

Přitom tloušťka těla nepřesahuje 9 mm – přesněji 8,6 mm. Baterie s kapacitou 12 100 mAh není ani zdaleka srovnatelná s iPadem Air 2 (7 340 mAh), i když svoji roli hrají celkové rozměry konstrukce. Výbavu uzavírá senzor fotoaparátu s úctyhodnou clonou f/1.8. Pokud japonský výrobce skutečně dotáhne tento impozantní model do zdárného konce, tak příležitostí k oficiálnímu odhalení existuje hned několik – lednový veletrh CES, barcelonský MWC nebo až zářijová IFA.

Zdroj: techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat