HTC One M8 – další uniklé snímky Androidu Lollipop se Sense 6.0

HTC One M8 – další uniklé snímky Androidu Lollipop se Sense 6.0
2014-12-22T14:30:59+02:00
• 22. 12. 2014

Už před chvílí jsme vás informovali o postupu HTC při přetváření nové verze Android Lollipop pro svá zařízení. Po minulých snímcích unikly další a můžeme toho nyní vidět zase o kus více.

One_M8_lollipop_senseSense6_Lollipop

Kromě několika menších úprav v uživatelském rozhraní se nic moc nezměnilo. Můžeme si například všimnout změny vzhledu nedávno použitých aplikací, rolovací oznamovací oblasti či ikonek přizpůsobených do Material Designu. Tento testovací firmware obsahuje také nový režim „Easy”, který by měl pomoci novým uživatelům si zvyknout na nové rozhraní systému.

Zatím se tedy HTC, alespoň co se týče vzhledu a rozhraní Sense 6.0, moc nepředvedlo. Je dosti možné, že hlavní novinky si společnost HTC nechává na příští rok na představení svého nového zařízení. Kdy tato aktualizace vyjde, není známo, nicméně mezitím si vlastníci zařízení HTC One M7 a M8 mohou aktualizovat svůj systém skrze Google Play edici, zde je totiž aktualizace k dostání už začátku tohoto měsíce, ovšem bez větších úprav a rozhraní Sense.

Zdroj: androidbeat.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat