Aplikace Pushbullet nově umožňuje odesílat SMS zprávy z počítače

Aplikace Pushbullet nově umožňuje odesílat SMS zprávy z počítače
2014-11-06T07:45:37+02:00
• 6. 11. 2014

Ne jeden uživatel Androidu jistě závidí provázanost služeb u konkurenčního Applu. Jedna taková věc, kterou si žádají uživatelé Androidu, je jistě možnost odesílat SMS zprávy z počítače přesně tak, jako mohou majitelé iPhone a přístrojů s Mac OSX. A tuto službu právě přináší vývojáři aplikace Pushbullet.

Aplikace Pushbullet si našla přízeň u uživatelů, kteří chtějí mít propojený chytrý telefon se svým počítačem. V případě, že vám přijde SMS na telefon, zobrazí se automaticky i na vašem laptopu nebo stolním počítači. Aplikace umožňovala také prostřednictvím počítače rychle odpovídat na SMS zprávy. Nyní se ale vývojáři zaměřili na to, jak lze přímo z počítače odesílat vašim přátelům novou SMS zprávu.

autocomplete  texting

Kromě aplikace v telefonu budete muset stáhnout rozšíření pro svůj prohlížeč nebo aplikaci pro operační systém. Vývojáři mysleli na uživatele dnes nejznámějších webových prohlížečů (rozšíření je dostupné pro Chrome, Firefox, Opera a bude dostupné i pro Safari). Na aplikacích pro operační systémy se pracuje, již nyní si ale můžete stáhnout beta verzi pro Windows. Verze pro Mac OSX bude dostupná v nejbližší budoucnosti. Po propojení mezi těmito aplikacemi budete již moci jednoduše odesílat SMS zprávy prakticky komukoliv.

Samozřejmě, že samotná zpráva bude odeslána skrze váš chytrý telefon, takže druhá strana uvidí vaše číslo. Výhodou je také to, že se takto odeslaná zpráva zahrne i do konverzace. Vy si nebudete muset pamatovat, co jste psali z počítače a co z mobilního telefonu. Nechybí ani propojení s vašimi stávajícími kontakty v telefonu. Pokud ale propojení s kontakty nechcete nebo nevyžadujete, můžete to v aplikaci jednoduše vypnout. Jedinou podmínkou pro správnou funkčnost je to, že budete muset mít telefon připojený k internetu.

Tento krok si od vývojářů této aplikace přálo skutečně mnoho uživatelů. Nyní se dočkali a jejich práce může být zase o kousek efektivnější. Pro stáhnutí nutných doplňků klikněte na tento odkaz. 

logo-app Pushbullet Pushbullet Zdarma ANDROID logo-app Pushbullet Developer Zdarma iOS

Zdroj: blog.pushbullet.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat