HTC One M8 dostane funkce Eye v aktualizaci na Android 4.4.4

HTC One M8 dostane funkce Eye v aktualizaci na Android 4.4.4
2014-10-13T12:50:25+02:00
• 13. 10. 2014

Nejnovější verze 4.4.4 KitKat operačního systému Android společně s funkcí Eye Experience pomalu míří do mezinárodní varianty modelu One M8 od společnost HTC. Někteří uživatelé z Evropy již hlásí možnost aktualizace, a jak minulý týden vedení na tiskové konferenci Double Exposure slibovalo, tak se má ještě dočkat starší One M7. Balíček obsahuje kromě běžných vylepšení či řady oprav, také vylepšenou aplikaci fotoaparátu, kterou dostala novinka Desire Eye.

HTC-EYE-Experience

Tchajwanskému výrobci stačil necelý týden na vypuštění do světa, a přestože aktualizace zatím nedorazila všem uživatelům,  jde o chvályhodnou dobu. V případě One M8 má softwarová aktualizace označení 3.28.401.6. Její velikost je 252,01 MB. Informace kolem aktualizace pro starší model One M7 budou pravděpodobně zveřejněny v následujících týdnech. Nedočkaví majitelé One M8 mohou na vlastní riziko stahovat uživatelskou ROM přes známé fórum XDA Developers.

Mezi nové funkce fotoaparátu lze například zařadit automatické pořízení selfie snímku během pouhých 2 sekund nebo split screen zachytí v jediném okamžiku snímek z prvního a zadního fotoaparátu. Nakonec s odstupem času bude zajímavé sledovat, zda se tento způsob fotografování vůbec uchytí na mobilním trhu. V minulosti HTC už experimentovalo s vylepšenými fotoaparáty u modelu HTC 3D Evo.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat