Leo’s Fortune a další skvělé hry v novém Humble Bundle pro Android aktualizováno

Leo’s Fortune a další skvělé hry v novém Humble Bundle pro Android [aktualizováno]
2014-10-17T16:10:29+02:00
• 17. 10. 2014
1

Aktualizováno 17. 10.

Po pár dnech od uvedení se již tradičně nový Humble Mobile Bundle 11 rozrostl o nové hry. Pokud zaplatíte více než je aktuální průměrná částka, dostanete navíc oceňovaný experimentální simulátor hory MOUNTAIN. Druhým bonusem je pak retro hra So Long, Oregon!, ve které dostanete za úkol dojet povozem přes nebezpečný Divoký západ až do města El Dorado. Rozšířený Humble Bundle si můžete pořídit zde: www.humblebundle.com/mobile.

Původní článek 9. 10.

outthere

S výhodnými balíky her Humble Bundle pro Android se v poslední době doslova roztrhl pytel. Po Humble Mobile Bundle 8 a Humble Bundle 11 je tu totiž nový Humble Mobile Bundle, tentokrát už devátý. A troufám si tvrdit, že se svým obsahem zařadil mezi ty nejlepší balíky vůbec.

V základu dostanete klasickou adventuru Syberia, deskovou hru pro 4 hráče Neuroshima Hex a akční řežbu Bardbarian. Jako bonus si navíc může každý zdarma stáhnout zajímavou tahovou strategii Devil’s Attorney.

leo

Ta pravá zábava přijde ale až po zaplacení průměrné částky (v době psaní článku $3,17). Za to dostanete skvělou akční adventuru Leo’s Fortune, která sklidila spoustu pozitivních recenzí po celém světě. Výborně hodnocená vesmírná survival strategie Out There je rovněž součástí. Nakonec si Humble Bundle připravil strategii First Strike, ve které si zahrajete na ničitele planety Země.

Zakoupením nového Humble Bundle již tradičně nedostanete jen hry, ale rovněž podpoříte charitu i vývojáře. Učinit tak můžete na adrese www.humblebundle.com/mobile. Ke stažení her do svého zařízení budete potřebovat aplikaci Humble Bundle, která je k dispozici v Obchodě Play.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Zdroj: humblebundle.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Mate to nejak spatne prolinkovany, odkaz vede na jakysi clanek o Galaxy SIII z roku 2012

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat