God of Light – chytlavá hra s paprskem světla Android, iOS, WP

God of Light – chytlavá hra s paprskem světla [Android, iOS, WP]
2014-10-03T10:30:39+02:00
• 3. 10. 2014

Po tipech na různé akční hry pro vás tentokrát máme něco pomalejšího. Jedná se o poměrně novou hru s názvem God of Light.

unnamed_result

God of Light je tzv. puzzle hra, kde je vaším úkolem poskládat květiny tak, aby došlo k nasměrování světelného paprsku do určitého místa, tato místa se v každém levelu liší. Na princip hry se můžete podívat ve videu níže.

S dalšími úrovněmi je hra obtížnější a dokáže mozek velmi zaměstnat. Během hraní musíte květiny různě natáčet, hledat lepší úhly pro paprsek atd. God of Light nabídne všem hráčům dlouhé hodiny zábavy a svou grafikou potěší i náročné uživatele. Za hru neplatíte nic, autoři si totiž platby schovali dovnitř hry, kde narazíte na in-app platby, ty se týkají odemčení zbytku úrovní a bez placení si je jednoduše nezahrajete. Hráči na iOS budou muset za hru zaplatit bezmála 50 Kč.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (1)_result unnamed (2)_result

logo-app God of Light Playmous Zdarma ANDROID logo-app God of Light Developer Zdarma iOS [winphone]/god-of-light/91c73a92-5768-4323-a0f2-40cc43478e93[/winphone]

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat