Mějte přehled o aktuálním žebříčku hudebních hitů Android

Mějte přehled o aktuálním žebříčku hudebních hitů [Android]
2014-09-17T09:40:19+02:00
• 17. 9. 2014

Každý fanoušek muziky občas zabrousí na stránky, kde nalezne aktuální žebříček hitparád. Vyhledávání na mobilním zařízení je méně pohodlné, než je na velkém monitoru, a pro rychlejší přehled o aktuálních hitech tu máme novou aplikaci, která má své zázemí na fóru XDA.

unnamed (1)_result unnamed_result

Populární webová stránka billboard.com nabízí svým návštěvníkům poměrně velký přehled o žebříčcích po celém světě, přičemž zde nalezneme i dělení podle žánru atd. Pro pohodlnější procházení vyšla před pár dny aplikace, která vám přehled ještě vylepší a usnadní.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result

V aplikaci nalezneme přehledné rozdělení kategorií, v nastavení je možnost pouze zvýšit si kvalitu obrázků alb. Skvělou funkcí aplikace je zobrazení informací o dané písničce, včetně diskografie autora a popisu, pokud je video navíc dostupné na Youtube, je ve spodní části přímý odkaz na písničku, což vám ušetří mnoho času, poněvadž nemusíte vše zadávat manuálně. Billy (Billboard charts) je ke stažení zcela zdarma a bez dalších vnitřních poplatků.

logo-app Billy (Billboard charts) Vibin Reddy Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat