Dimmer – konec nočnímu oslepování Představujeme

Dimmer – konec nočnímu oslepování [Představujeme]
2014-08-16T08:50:55+02:00
• 16. 8. 2014

Asi to známe všichni, když nám v noci zazvoní mobil a po otevření čeká naše oči přinejmenším bolestivé ozáření. S tímto problémem se rozhodli něco dělat vývojáři z týmu Brightify, kteří stojí za vývojem naší aplikace Dotekomanie.cz a taktéž vydali před pár dny aplikaci NetMonster pro sledování dat o mobilní síti.

unnamed_result

Dimmer je aplikace, která vám pomůže v situacích, kdy nechcete být oslněni příliš velkým jasem svého zařízení. V aplikaci si můžete nastavit základní funkce, jako jsou manuální ztmavení nebo časové ztmavování, kdy dochází ke ztmavení v určitých intervalech.

unnamed (2)_result unnamed (4)_result

Zajímavou možností je informace Dimmeru v notifikační liště, kde nabízí aplikace vypnutí a nebo také manuální úpravu jasu pomocí dvou tlačítek plus a mínus. Dimmer je ke stažení zcela zdarma a autoři do aplikace neskryli žádné poplatky. Dimmer je dostupný pouze pro Android.

logo-app Dimmer Brightify Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat