TapPath – bič na odkazy v aplikacích Android

TapPath – bič na odkazy v aplikacích [Android]
2014-08-15T11:20:03+02:00
• 15. 8. 2014

Inovátor Chris Lacy, který pochází z Austrálie, nám znovu ukázal, že umí vytvářet něco, co potřebujeme. Nyní se mu povedla zbrusu nová aplikace nazvaná TapPath. Aplikace za vás vyřeší jeden z nešťastných problému v systému Android. Jedná se o „problém“ odkazů v aplikacích.

Vždy, když kliknete na odkaz , objeví se vám vyskakovací okno s různými aplikacemi, ve kterých daný odkaz můžete otevřít. Sice je tu možnost nastavit si na stálo jednu aplikaci, aby otevírala všechny odkazy, ale co když ji chcete změnit? Musíte složitě lézt do nastavení… Na tento problém se vývojář zaměřil.

dt-tp

TapPath vám tedy může usnadnit otevírání odkazů v aplikacích. Jak to tedy funguje? V aplikaci můžete nastavit, co se otevře po určitém počtu kliknutí na odkaz. To znamená, že si  můžete nastavit na jedno kliknutí například svůj klasický prohlížeč, na dvě kliknutí Link Bubble a na tři kliknutí otevření vyskakovacího okna pro sdílení. Možností je opravdu nepřeberné množství. Pod článkem můžete nalézt ukázku od autora a odkaz na aplikaci v Obchodu Play.

Aplikace je dostupná pro Android 4.0 a vyšší.

logo-app TapPath Browser Helper Chris Lacy 0,86 US$ ANDROID

Zdroj: androidspin.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat