5 aplikací ze storu – nejen herní výběr pro iOS

5 aplikací ze storu – nejen herní výběr pro iOS
2014-08-14T11:14:25+02:00
• 14. 8. 2014

Po delší době se v našem seriálu 5 aplikací ze storu opět vracíme na platformu iOS. Podíváme se na pár herních novinek a také na další zajímavé aplikace.

itunes_app_store_icon_field_640_large_verge_medium_landscape

Been

Tato aplikace dokáže udržovat seznam vámi navštívených států na celém světě. Ty si sice musíte zadávat sami, i tak pokud tomu budete chvilku věnovat, získáte do budoucna velmi pěkný přehled na mapě světa i s procentuálním vyjádřením. Pro obyvatele USA je zde k dispozici tatáž funkce i pro státy v jejich zemi.

 IMG_9639 IMG_9640

logo-app been Developer Zdarma iOS

Fish & Shark

Jednoduchá, za to velmi graficky dobře zvládnutá, skákačka, ve které jste buď ryba nebo žralok. K dispozici je singleplayer, zajímavější je ale možnost hrát ve dvou lidech na jednom telefonu. Obrazovka se potom rozdělí, přičemž jeden hráč je ryba a druhý žralok. Potěší také to, že hra běží v 60 snímcích za sekundu.

 IMG_9637 IMG_9638

Bonza

Zajímavou hrou je pak Bonza. Ta se snaží inovovat koncept osmisměrek a křížovek. Koncept hry je založen na skládání různých částí slov k sobě. Menším mínusem pro některé může být absence českého jazyka, na druhou stranu si zde dobře procvičíte anglickou slovní zásobu.

 screen568x568 (1) screen568x568

logo-app Bonza Word Puzzle Developer Zdarma iOS

Godus

Povednou hrou, která rozhodně zaujme, je pak Godus. Vaším úkolem je zachránit a postarat se o lidi na ostrově. Tak trochu si hrajete na boha. Tvůrci tohoto počinu šli nejdříve na Kickstarter, kde vybrali požadovanou částku a poté Godus vydali na PC. Před týdnem se dočkali i hráči na platformě iOS. Godus zaujme také velmi pěkným grafickým zpracováním a zabaví na delší chvíli.

screen520x924 screen520x924 (1)

logo-app Godus Developer Zdarma iOS

Speedometer by Sygic

Poslední aplikací, kterou si dnes ukážeme, je Speedometer od Sygicu. Ten mimo obyčejného tachometru upozorňuje na radary v okolí. Lze zobrazit i jejich seznam. Zajímavou položkou je také kniha jízd, kde aplikace shromažďuje detaily ohledně vašich jízd. Potěší přítomnost češtiny a fakt, že je aplikace zdarma.

IMG_9644 IMG_9645

logo-app Speed Cameras & Traffic by Sygic Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat