Skvělé české akční RPG Reaper nyní pořídíte s 50% slevou

Skvělé české akční RPG Reaper nyní pořídíte s 50% slevou
2014-07-24T09:23:49+02:00
• 24. 7. 2014

Říká vám něco jméno Hexage? České herní vývojářské studio z Mníšku pod Brdy není u nás moc známé, ve světě se ale řadí na první příčky firem zaměřujících se na vývoj mobilních her. V Obchodě Play, AppStoru i ve Windows Storu se pod jejich jménem nachází již celkem 8 úspěšných her. Patří mezi ně například skvělý Radiant Defense nebo Robotek. Vůbec nejúspěšnější hrou je ale jejich nejnovější počin s názvem Reaper: Tale of a Pale Swordsman, který v těchto dnech získal celkem významnou aktualizaci.

DFG_2014-07-24-08-47-46

Kromě zábavných soubojů s hordami nepřátel na vás během hraní čeká také spousta rozhovorů se zajímavými postavami. Ty si doposud anglicky nehovořící hráči nemohli naplno vychutnat, nyní už je tomu však konec. Hexage konečně vydali českou lokalizaci. Je však zatím dostupná pouze pro Android, aktualizace pro iOS a Windows Phone je zřejmě jen otázkou času.

V rámci letních slev na Google Play je navíc Reaper po omezenou dobu k dispozici s 50% slevou. Reapera řadíme mezi vůbec nejlepší hry pro Android a doporučujeme jej zakoupit. Podle obsahu si můžete vybrat ze tří balíčků od 20 do 50 Kč, v rámci slevy dostanete také unikátní in-game meč zdarma.

logo-app Reaper Hexage Ltd Zdarma ANDROID

Zdroj: en.wikipedia.org

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat