Sportka – Rychlá kontrola vsazených tiketů Android

Sportka – Rychlá kontrola vsazených tiketů [Android]
2015-11-15T20:21:00+02:00
• 15. 4. 2014
1

Patříte-li mezi uživatele, kteří mají v oblibě sázení, máme pro vás TIP v podobě aplikace, která vám ušetří spoustu času při kontrolování výsledků. Konkrétně se jedná o hru Sportka, která patří společnosti Sazka. Nyní se v obchodě Play nachází aplikace, která všechny zdlouhavé kontroly zvládne v mžiku.

Aktuálnější článek: Zkontrolujte si tiket rychle a jednoduše

unnamed (1)_result unnamed (3)_result unnamed (4)_result unnamed (5)_result

Příznačný název aplikace „Sportka – Čtečka čárového kódu“ napovídá, jak celá aplikace pracuje. Vše je velmi jednoduché a intuitivní. Nikde v aplikaci nenajdeme žádné prvky navíc, které by uživatelé pouze zmátly. Celý proces je rychlý, stačí aplikaci spustit, kliknout na položku načíst tiket, následně se spustí váš fotoaparát, přičemž již stačí pouze namířit kamerku na čárový kód, který se na vašem tiketu nachází. Po tomto procesu vám aplikaci během malé chvíle zobrazí, zdali jste vyhráli. Zobrazí se také další údaje, jako je datum, počet sloupců na tiketu apod. Aplikace umožňuje zobrazit i všechna losovaná čísla, pro případ, že si chcete všechna čísla projít manuálně.

unnamed (2)_result

Sportka – Čtečka čárového kódu, je k dostání v Google Play za příznivou cenu 35 Kč, přičemž uživatelé recenzují aplikaci jako velmi podařenou.

logo-app App Name Developer NEZNÁMÁ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Vítek Petrů

15. 4. 2014, 21:19

Nedá se náhodou zneužít tak ze dotyčný když naskenuje kód tak ho získá tvůrce aplikace a pak si ho jen lépe vytiskne a výhra je jeho?!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat