Neon Alarm Clock: Moderní budík s nevšedními funkcemi Android

Neon Alarm Clock: Moderní budík s nevšedními funkcemi [Android]
2013-08-04T19:35:06+02:00
• 4. 8. 2013
5

Na Google Play se v současné době nachází nespočet různých budíků, od pouhých napodobenin výchozího budíku až po pokročilé s měřením spánkových fází. Nedávno se zde objevil jeden další, který se však od ostatních budíků snaží odlišit jednoduchým praktickým designem a funkcemi, o kterých by se výchozímu systémovému mohlo jenom zdát. Jedná se o Neon Alarm Clock od českého vývojáře Jiřího Sýkory.

neon-alarm-xda

Po prvním spuštění samotného budíku se naskytne pohled pouze na čtyři barevné kruhy s hodinami uvnitř. Již zde je tak na první pohled patrné, že aplikace klade důraz na minimalistický vzhled. Jednotlivé kruhy slouží pro jednoduché zapnutí či vypnutí budíku, stačí k tomu pouhý dotek. Každý z nich si lze navíc barevně odlišit. Podle toho, zdali kruh svítí jasnou barvou, nebo je tmavý, lze jednoduše poznat, který budík je zapnutý a který vypnutý.

Screenshot_2013-07-28-21-11-20 Screenshot_2013-07-28-21-11-30 Screenshot_2013-07-28-21-14-08

Při delším stisku libovolného kruhu se zobrazí nabídka nastavení zvoleného budíku, která někomu může připomínat vzhled Windows Phone. Kromě samozřejmostí, jako je například nastavení zvuku a jednotlivých dnů pro buzení, se zde nachází i nastavení časového intervalu pro odložení budíku a zesilování budícího zvuku. Pro vypnutí či odložení slouží klasická gesta doprava nebo doleva, autor aplikace však ale nezapomněl ani na gyroskop. Pouhým zatřesením telefonu je tak možné budík vypnout, otočení telefonu na druhou stranu se zase čas buzení posune o nastavený interval. Tato funkce se jen tak nevidí a z Neon Clock Alarm dělá výjimečnou aplikaci, která by si zasloužila pozornost.

Screenshot_2013-07-28-21-18-00 Screenshot_2013-07-28-21-20-15 Screenshot_2013-07-28-21-20-33

Neon Clock Alarm je na Google Play k dispozici za příjemných 25 Kč. Existuje však také verze zdarma, která však obsahuje reklamy a některé její funkce jsou omezené. Pokud tak chcete podpořit českého vývojáře Jiřího Sýkoru, jeho první aplikaci s názvem Neon Alarm Clock rozhodně doporučujeme zakoupit.

logo-app Neon Alarm Clock Free Jiří Sýkora Zdarma ANDROID logo-app Neon Alarm Clock Jiří Sýkora 1,77 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Tomáš Juřena

5. 8. 2013, 11:27

osobně u budíku hledám funkce, které mě donutí opravdu se probudit a ne minimalistický vzhled a lehké odložení nebo vypnutí budíku. aplikaci sem sice neinstaloval, ale v článku není zmíněno, že by tímto disponovala. pro mě pořád na jisté probuzení zůstává „I cant wake up“, která mě ještě nikdy nenechala zaspat

Jiří Sýkora

5. 8. 2013, 13:19

Ano máte pravdu tímto budík nedisponuje a lidem kteří hledají podobný typ budíku asi vyhovovat nebude. Já zase třeba nikdy neměl problém s tím se donutit stát (tedy krom budíku který si nastavím o víkendu kdy klidně můžu spát).

Zdeněk Műller

5. 8. 2013, 7:14

nevím proč, ale při buzení se mi nerozsvítí displej, Musím ho aktivovat přes tlačítko on/off (Sony Xperia P)

Jiří Sýkora

5. 8. 2013, 14:33

Prosím pošlete mi email nyní řeším stejný problém ještě s jedním uživatelem. Bohužel nemám jak to ozkoušet na všech mobilech na kterých to mohu vyzkoušet mi to funguje.

Zdeněk Műller

5. 8. 2013, 20:44

bohužel nevím kde najít na vás mail :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat