Nový virtuál Komutel je spojen s charitativní činností

Nový virtuál Komutel je spojen s charitativní činností
2013-06-17T14:40:54+02:00
• 17. 6. 2013

Asi je na českém mobilním trhu málo virtuálních operátorů a dnes tu máme dalšího. Jmenuje se Komutel a chce cílit na lidi, kteří rádi podpoří charitu. Aspoň tímto se chlubí na svých stránkách. Sami si budete moci vybrat, kam mají jít vaše peníze. Pro příklad zde uvedeme charitu zaměřenou na děti. Na webu se přímo uvádí následný text:

Díky 1000 lidem, kteří se během 3 měsíců připojí k projektu SOS dětské vesničky, dostane celá třída malých školáků pomůcky do školy – sešity, pastelky a písanky, které potřebují.

Rozhodně se jedná o zajímavý nápad, ale pojďme se podívat, co tento nováček nabízí. V základu zde jsou tři tarify – JenTak, SemTam a Hooodně. Nejlevnější vás přijde na 30 Kč za měsíc, přičemž volání v síti stojí 1 Kč a do cizí sítě 2 Kč. SMS v rámci virtuála 1 Kč a do cizí sítě 1,50 Kč. SemTam tarif stojí 120 Kč za měsíc a nabízí 60 volných minut. Volání v síti je levnější a přijde vás na 0,50 Kč za minutu/mimo síť na 1,50 Kč. SMS zprávy mají podobné ceny. Nejdražší tarif pak stojí 240 Kč měsíčně a nabízí 180 volných minut. Ceny jsou dále stejné s předchozím tarifem. Účtování je po minutách a volné minuty se převádí jen do následného měsíce.

Screenshot_39

 

Jsou k dispozici i datové balíčky, kde nejmenší vás přijde na 80 Kč, za což dostanete 100 MB. Nejdražší stojí 200 Kč za měsíc a obsahuje 500 MB. Po překročení FUP klesne rychlost na 64 kbps. Kompletní nabídku najdete na webu komutel.cz/tarify/.

Screenshot_40

 

via Extramobilne.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat