Hudební album jako aplikace?

Hudební album jako aplikace?
2012-09-07T12:11:11+02:00
• 7. 9. 2012

Umělci se moc nezaměřují na mobilní platformy. A to, ať už se jedná o komunikaci, či nějaké speciální aplikace. Nahrávací společnosti sice různé aplikace o umělcích vydávají, ale jedná se často jen o jednoduché programy, obsahující biografii, data koncertů a obrázky. Nyní by však mohl přijít zlom. A stát za ním bude Lady Gaga!

Lady Gaga bude na jaře 2013 vydávat své nové album Artpop. Kromě klasických pevných a digitálních nosičů to bude první album vydané jako aplikace. Aplikace bude obsahovat nejen album, ale zároveň rozhovory, další hudbu, novinky z módy, hry inspirované Gagou nebo magazíny.
Vydání Gaga oznámila na své sociální síti littlemosters.com, kde uvedla, že se bude jednat o aplikaci pro iPhone a iPad. Bude to tedy první interaktivní album .

Album má být „kompatibilní s telefony a počítači“, ale zatím se neví, zda se ho dočkají i uživatelé Androidu a jiných chytrých telefonů. Gaga ve své zprávě totiž napsala „K vánocům si přejte iPady“.
Gaga navazuje na zpěváka Stinga, jehož aplikace Sting 25 app obsahovala fotky, rozhovory, články z novin a záznam z jeho koncertu.

Uvidíme, zda se tedy této extravagantní zpěvačce podaří udělat díru do světa smartphonů a nastartovat novou éru vydávání alb.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat