HTC Endeavour C2: Nástupce vlajkové lodi One X

HTC Endeavour C2: Nástupce vlajkové lodi One X
2012-08-09T14:21:32+02:00
• 9. 8. 2012

Specifikace nadcházející vlajkové lodi společnosti HTC unikly a připravovaný model s kódovým označením Endeavour C2 se tak pomalu, ale jistě začíná poodhalovat. Tchajvanský výrobce momentálně pracuje na high-end zařízení, které hodlá představit ještě koncem tohoto roku. Co od něj můžeme očekávat?

HTC Endeavour C2 dostane čtyřjádrový procesor, ale pouze o frekvenci 1.5 GHz, jako je tomu doposud u modelu One X, čili se nedočkáme 1.7 GHz, jak se předpokládalo. Malou náplastí má být vylepšená životnost baterie, nové barevné alternativy a technologie ClearVoice, která má za úkol zlepšovat kvalitu hovorů. Milovníci hudby si přijdou také na své, jelikož HTC k němu nabídne sluchátka UrBeats od Dr.Dre, známé u modelu Sensation XE.

Zařízení má být kompatibilní se vším příslušenstvím, které je například používáno u modelu One X a zároveň jako první bychom na něm mohli spatřit nové uživatelské prostředí Sense 4.1, které zřejmě poběží na Androidu ve verzi 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Další bližší informace jsou jen otázkou času a budeme tak muset nadále vyčkávat, co HTC unikne příště.

Zdroj: Techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat